Обучителен семинар за лични лекари и медицински персонал

На 04.11.2022 г. в сградата на общинската болница МБАЛ Елин Пелин се проведе обучителен семинар на РЗИ - Софийска област за лични лекари и медицински персонал. На обучителния семинар, който се състоя в град Елин Пелин, присъстваха над 20 лекари от Софийска област.

Благородна кауза

На 06.07.2022г. , сем. Лияна Петкова и Марио Стефанов от с.Нови Хан дариха на "МБАЛ - Елин Пелин " ЕООД сумата от  410 лв., събрана вместо букети на кръщенето на синът им Майкъл Стефанов.

ДГ "РАДОСТ" гр. Елин Пелин поздравиха МБАЛ "Елин Пелин" ЕООД по случай Лазаровден

На 15.04.2022 г. деца от ДГ "РАДОСТ" гр. Елин Пелин поздравиха персонала и пациентите на МБАЛ "Елин Пелин" ЕООД по случай предстоящия празник ЛАЗАРОВДЕН.

На стилно тържество беше отпразнуван празника на съсловието

На стилно тържество беше отпразнуван празника на съсловието, където отличия получиха удостоените лекари в различните категории. С музикалното домакинство на група „МИСТИК“ и прекрасната водеща актриса Рая Белева лекарите се поздравиха за успехите, а веселието продължи до късно.

T MARKET отново в помощ на COVID отделението в МБАЛ Елин Пелин, гр. Елин Пелин

За втори път тази година COVID отделението в МБАЛ Елин Пелин бе подпомогнато с хранителни продукти.

Честит 19-ти октомври – ден на българския лекар

Днес деца от ДГ „Пчелица “ с. Мусачево поздравиха лекарите от “ МБАЛ – Елин Пелин “  по случай 19 октомври –   Денят на българския лекар.
Подариха  на Детско отделение  свои  рисунки.Бяха посрещнати от  д-р Мая Луканова – управител на болницата, д-р Веселина Стоева – началник на Детско отделение, главна мед. сестра Цветанка Георгиева  и колектива на Детско отделение.

Благотворителност COVID19

30.08.2021 г.

„МБАЛ – Елин Пелин “ ЕООД отново се включва в борбата с COVID-19 и има нужда от допълнителни  средства.
Молим за Вашата съпричастност според възможностите Ви.
Нека заедно да преодолеем  тази опасност без цената на отнети човешки животи.

МБАЛ – ЕЛИН ПЕЛИН “ ЕООД  ИМА СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ :


IBAN – BG 86UNCR96601037864600
BICUNCRBGSF-УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Младоженците Ани Кирилова и Мартин Горчев дариха много детски книжки на детско отделение

На 18 август 2021 г. младоженците Ани Кирилова и Мартин Горчев дариха много детски книжки на детско отделение към болница МБАЛ „Елин Пелин“.

Отпусната финансова подкрепа в борбата срещу Covid-19

МБАЛ Елин Пелин, гр. Елин Пелин е един от одобрените 106 кандидата, на които ще им бъде отпусната финансова подкрепа в борбата срещу Covid-19

Българският дарителски форум, Фондация „Америка за България“, Посолството на САЩ в България и Американската търговска камара в България обединиха усилия за създаването на дарителски фонд „Обединени срещу Covid-19” за подпомагане на лечебни заведения и общности в нужда в цялата страна по време на кризата с коронавируса.

За две седмици от стартирането на кампанията са подадени 693 проекта, като ще бъдат финансирани 106 от тях.