ДГ "РАДОСТ" гр. Елин Пелин поздравиха МБАЛ "Елин Пелин" ЕООД по случай Лазаровден

На 15.04.2022 г. деца от ДГ "РАДОСТ" гр. Елин Пелин поздравиха персонала и пациентите на МБАЛ "Елин Пелин" ЕООД по случай предстоящия празник ЛАЗАРОВДЕН.