Ремонт на отделението за физиотерапия в МБАЛ гр. Елин Пелин

На 16 юли в „Многопрофилна болница за активно лечение гр. Елин Пелин” ЕООД пристигна официална делегация от Малта от Фондацията „Суверенен орден Св. Йоан Рилски”.

Със средства дарени от Фондацията бе направен ремонт на залата за физикална терапия към Физиотерапевтичното отделение на общинската болница.

На събитието присъстваха г-н Джузепе Мадиа – гран-приор на Сицилия, г-н Марио Понто – посланик на ордена за България, както и други членове на Фондацията.

В разговор между д-р Мая Луканова – управител на МБАЛ Елин Пелин, г-жа Ели Цветанова, заместник-кмет с ресор „Образование, хуманитарни и социални дейности” и г-н Джузепе Мадиа се обсъдиха нуждите на болницата и възможностите за още дарения във вид на апарати за физиотерапия, както и за оборудване, необходимо за по-доброто лечение на пациентите. Г-н Мадиа заяви своето желание и готовност за помощ в най-кратки срокове.

Г-жа Цветанова от свое име, както и от името на кмета на Община Елин Пелин доц. Ивайло Симеонов благодари искрено за дарението.